De week van de LINDEMANN Additieven

LIndemann additieven blog

Bent u op zoek naar kwaliteit olie-, radiator- en brandstofadditieven voor de auto die u zelf kunt toevoegen? Dan zit u met een groot assortiment additieven van Lindemann, bij Oliehandel helemaal goed.

Lindemann additieven zijn bestand tegen hoge temperaturen, hebben anti-slijtage eigenschappen, zorgen voor een verminderde weerstand en bieden een langdurige smering. Een olie additief helpt tegen onder andere olieverbruik, tikkende kleppen, olielekkage en het voorkomen van motorslijtage. Een brandstof additief draagt bij aan het reinigen van het brandstofsysteem en het voorkomen van brandstofproblemen.

Onze Lindemann auto-producten zijn geschikt voor motoren, transmissies, koel- en brandstofsystemen en bieden een erg goede bescherming in alle omstandigheden. Deze additieven verlengen de levensduur, verhogen de productiviteit, verminderen de uitvaltijd van motoren en machines en verbeteren de motorprestaties. Met de benzine- of diesel brandstofadditieven kunt u zelfs het roetfilter, de injectoren en/of een EGR-klep reinigen.

De Lindemann additieven onderscheiden zich door de hoge concentratie werkzame stoffen, een belangrijke factor voor de kwaliteit van de additieven. Met Lindemann’s kwaliteitsproducten koopt u additieven voor een langdurige oplossing!

 

Deze week is het Lindemann-week bij Oliehandel.BE met tot en met 14 februari 2021 15% korting op alle additieven van Lindemann!

Share:

LIndemann additieven blog

Whatsapp