KIWA TANK VOOR JE DIESELOPSLAG KOPEN? OLIEHANDEL.NL AANKLIKKEN!

WETTEN EN REGELTJES… YES, HET HOORT ERBIJ KIWA tank in je winkelmand, bestellen en klaar? No, cowboy. Zo makkelijk gaat het niet. Voor een dieseltank moet een geldig installatiecertificaat aanwezig zijn, dat elke 15 of 20 jaar moet worden vernieuwd door de tank te laten herkeuren. Alleen een tankcertificaat is niet genoeg, de hele installatie inclusief leidingen en appendages moeten worden gekeurd.

NICE TO KNOW:

Een installatiecertificaat kan enkel afgegeven worden als er een conformatiebewijs (dus een tankcertificaat) bij je tank zit. Dus een tweedehands tank kopen met of zonder Kiwa-keur zonder installatiecertificaat, voldoet niet aan de regels. Dan wordt die knetter te gekke goedkope deal ineens een vreselijk duur geintje. NO, T(H)ANK YOU.

TANK OF GEEN TANK, THAT’S THE QUESTION

Wanneer is een mobiele opslagtank nou een tank? Is mijn jerrycannetje of vat olie ook al een tank? Wel, een brandstofopslag is een tank vanaf 300 liter. Alles onder de 300 liter valt onder de noemer verpakking, waar andere eisen voor gelden. Ook voor mobiele tanks gelden weer andere regels. Bij gebruik conform artikel 1.1.3.1.c in de ADR richtlijn, zijn tanks onder 450 liter vrijgesteld van de ADR verplichting.


VERKOOP KIWA TANKS, IN SOORTEN EN MATEN

Betrouwbaar een KIWA-tank kopen? Oliehandel.nl heeft verschillende soorten. Neem bijvoorbeeld de DCQ Cilindrische KIWA tank dubbelwandig 1200 liter. Of een een kunststof brandstoftank, de DCQ Kunststof tank BT KIWA 2.500 L. Hulp nodig bij het kiezen? Stuur een bericht naar onze servicemedewerker. Die tankt, eh, denkt graag met je mee.


SERVICE VAN OLIEHANDEL.NL

Naast het verkopen van de brandstoftanks, voeren wij ook de oude tank af conform wet- en regelgeving, bij aankoop van een nieuwe KIWAtank op Oliehandel.nl. Ook verzorgen wij jaarlijkse KIWA keuring. Wil jij je tank laten keuren door ons? Klik hier.

Daarnaast zijn er nog een aantal eisen waaraan je mobiele brandstoftank moet voldoen. Weten welke? Klik hier, dan heb je alle informatie op een rij. Informeer bij onze adviseurs, die helpen je graag op weg met jouw nieuwe opslag-vriend.

Oliehandel.nl, scherp geprijsd, snelle levering en top kwaliteit producten!

#datlooptgesmeerd

Share:

Whatsapp