KIES UIT EEN RUIM ASSORTIMENT 5w30 VW 504/507 specificatie olieen.

In het overzicht wat wij hierboven hebben gelinkt, is duidelijk te zien dat al deze producten nagenoeg dezelfde specificaties hebben. De prijs wordt dan ook mede bepaald door onze inkooprijs, wat vast hangt aan het inkoopvolume en het merk.

Kies je niet voor een bepaald merk en sta je er blanco in, dan zeggen wij, kies voor de DCO 5w30 MOTION .

Uitstekende kwaliteit, voor een scherpe prijs. Eigenlijk ben je dan een dief van je eigen portemonnee als je dit niet doet.

DCO is ons private label merk wat wij al meer dan 25 jaar voeren. Hoogwaardige kwalitets merk olie wat in onze eigen verpakking wordt afgevuld door een gerenommeerde A-merk fabrikant. Geen fabeltjes, dat is het duidelijke en enige verhaal over DCO olie. De specificaties staan duidelijk vermeld. Door grote afnames in 1 keer en geen merkrechten kunnen wij dit beduidend goedkoper aanbieden.

Zweer je bij een bepaald merk, koop dan vooral waar je gevoel goed bij is. Want de specificaties zijn toch duidelijk gelijk, alleen door jouw historie en herinnering aan een bepaald merk, wil je dat goede gevoel behouden. Dat is het mooie van Oliehandel.nl, wij bieden een ruim merken assortiment aan en dat allemaal voor scherpe prijzen.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons.

Met gesmeerde groet,

Team Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp