JLM Lubricants verbetert beschikbaarheid, nu verkrijgbaar op Oliehandel.nl

Voor Oliehandel.nl is het JLM Lubricants programma een goede aanvulling. Naast het bestaande uitgebreide pakket aan motorolie en smeermiddelen van bekende merken heeft Oliehandel.nl met JLM nu ook een complete range aan premium brandstofadditieven waardoor het aanbod voor consumenten en met name de zakelijke klant nog interessanter wordt.
Ook Jan de Croon van Oliehandel.nl is enthousiast. “Na de zomer gaan we ons nog actiever richten op de zakelijke automotive aftermarkt en deze uitbreiding met JLM maakt ons aanbod compleet.”
Over JLM Lubricants
JLM Lubricants heeft een unieke produktrange voor consumenten en professionals in de automotivesector. Elk produkt is ontwikkeld naar de hoogste kwaliteitsnormen en maakt gebruik van de laatste technologieën op het gebied van additieven. Zo maken we smeermiddelen voor de auto’s van vandaag.
JLM Lubricants is een geregistreerd handelsmerk van GMS Lubricants B.V. welke deel uitmaakt van de GMS Group uit Alkmaar (GMS Lubricants BV, GMS Europe GmbH en GMS Automotive Asia Pacific Co.,Ltd.).
Met vestigingen in Nederland, Duitsland en Thailand belevert GMS in meer dan 60 landen de automotive aftermarket.

Share:

Whatsapp