GROENE SECTOR VAKBEURS HARDENBERG 20181. 9, 10 EN 11 JANUARI KOM JIJ ALS DE GESMEERDE BLIKSEM NAAR ONZE STAND?! LEUK. WE HEBBEN STANDNUMMER 401.

Niets mooier dan keihard rammen in de Groen Sector. Boomverzorgers en hoveniers zijn groene helden met verstand van zaken als het gaat om tuinonderhoud. De juiste (milieuvriendelijke) brandstof, op tijd olie verversen en goed materiaal onderhoud zorgt ervoor dat niet alleen het werk optima forma gedaan kan worden, maar de machines bovendien ook langer mee gaan. De beste en goedkoopste kettingzaagolie koop je bij Oliehandel.nl !

IN EEN GROEN, GROEN, GROEN, GROEN KNOLLE- KNOLLELAND
Fantastisch mooi werk, in de natuur bezig zijn. Maar die PK’s krijgen wel behoorlijk wat te voortduren. Zand, modder, vocht en vuil zijn killing voor je machinepark. Onderhoud van je machines hoort ook bij de klus. Oliehandel.nl beschikt over de juiste producten en allernieuwste innovaties op het gebied van olie en smeermiddelen. Om dat klusje met gemak te klaren. Kun je daarna lekker aan de VrijMiBo. Ook belangrijk.

GROENE AANPAK
Overheidsinstanties eisen een milieuvriendelijke aanpak. Niet zo gek in een Groene Sector. Belangrijk zijn de juiste producten, zodat je aan de milieu eisen kunt voldoen. Producten zonder gevarensymbool, dat soort dingen. Wij hebben ons assortiment daar speciaal op aangepast. Zo hebben wij natuur- en milieuvriendelijke alkylaatbenzine van verschillende merken in het assortiment. In twee productsoorten: 2-takt voor je maaiers, heggenscharen of doorslijpmachines of 4-takt voor gasmaaiers en andere parkmachines. Als importeur van het merk Oest, OECOMIX en OECOKRAFT kunnen we je daarmee tijdens de beurs een fantastische aanbieding maken!

Milieuvriendelijke olie en smeermiddelen? Yes mister Green, hebben we ook! Speciaal voor je ketting, lagers, spindels en pen- en busverbindingen. Alles volgens de gestelde normen. Hoef je je daar niet meer druk om te maken.

OLIE BESTELLEN?
Yes, kom maar door naar Oliehandel.nl. Wij beschikken over een snelle levering en goed advies. We hanteren scherpe prijzen, hebben aanbiedingen en zijn ook nog eens heel erg aardig. Al zeggen we het zelf. Wil je advies over een product? Neem contact op met onze online adviseur. Geef haar een tikkie via de site, stuur een mail of doe een belletje.

GROENE SECTOR VAKBEURS

Grijp je agenda en zet een dik vet kruis op 9, 10 of 11 januari. Alle dagen mag ook. Kom als de gesmeerde bliksem ons bezoeken op stand 401. Hier kunnen we je alles vertellen over de allernieuwste producten voor het onderhoud van jouw tuinmachines en machinepark. En lekkere koffie, dat hebben we ook.

Oliehandel.nl. Dat loopt gesmeerd!

Share:

Whatsapp