GOEDKOOP KAN DUURKOOP ZIJN! WAAROM?

Een voertuig wordt ontwikkeld door technici. Deze hebben daar maanden, soms zelfs jaren aan gewerkt. Testen, doorontwikkelen, testen etc. Om de techniek zo lang mogelijk mee te laten gaan en heerlijk te laten lopen worden de motoren getest met diverse soorten olieen. Omdat de onderdelen in de motoren van verschillende materialen zijn gemaakt, (zuigers, onderblok, keerringen etc.) dient de olie hieraan aangepast te zijn. De olie moet zorgen voor de juiste smeerfilm, zodat bij hoge en lage temperature zo min mogelijk of geen slijtagesporen achterblijven. Heeft u een diesel of benzene, met of zonder roetfilter.???? Dit alles bepaalt de juiste voorgeschreven olie voor uw voertuig. Dus schrijft uw onderhoudsboekje een bepaalde olie voor, kijk dan altijd naar de specificities en vergelijk deze om eventueel een goedkoper Merk olie te kopen.
Als de specificities het zelfde zijn en dan ook echt alle, kunt u een ander merk olie zonder probleem in uw voertuig/machine toepassen.
Voldoet de olie niet aan de specificities of heeft deze de verkeerde toevoegingen, dan kan het schadelijk zijn voor uw voertuig. Dus wees daarom alert op welke olie u aanschaft voor uw voertuig!
Wij kunnen u alles uitleggen over de betekenissen van de specificities en toevoegingen, maar daar wordt het verhaal niet veel duidelijker van. In de loop van September/oktober zullen wij een pagina lanceren met alle betekenissen van de specificities en toevoegingen die op de verpakkingen kunnen staan.
Heeft u twijfels??? Stuur een e-mail naar info@oliehandel.nl met uw vraag en wij beantwoorden dit graag voor u.
Dus Oliehandel.nl is er niet alleen voor de aankoop van olie en smeermiddelen, daarnaast geven wij advies en technisch advies.

Met gesmeerde groet,

Jan de Croon jr
Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp