Gelukkig nieuwjaar van Oliehandel.nl !

Terugblik 2014

Wat heeft Oliehandel.nl in 2014 uitgevoerd en wat is er veranderd?


Voorraadbeheer

Dankzij het nieuwe voorraadsysteem wat wij in werking hebben gesteld, Sherpaan, hebben wij uw bestellingen nog sneller kunnen verwerken. Het heeft ons even gekost om het systeem op de rit te krijgen, maar het is nu zo goed als klaar! 2015 wordt een jaar van supersnelle verzendingen van al uw bestellingen!

Assortiment

De gehele Castrol en MANN productlijnen zijn met 10% gedaald, hierdoor worden wij steeds meer één van de goedkoopste op gebied van deze producten. Voor al uw Castrol en MANN producten kunt u terecht bij Oliehandel.nl voor een scherpe prijs en snelle levering.

Beurzen

Ook dit jaar heeft Oliehandel.nl zich weer laten zien op verschillende beurzen:

- Motorbeurs Utrecht

- Rundvee & Mechanisatie vakdagen Hardenberg

- Rundvee & Mechanisatie vakdagen Gorinchem

- Rundvee & Mechanisatie vakdagen Venray

Het was ons weer een genoegen om al onze klanten ter woord te staan, en natuurlijk zijn er weer genoeg boerinnenkalenders voor 2015 weg gegeven! Als u snel bent kunt u er nog net een mee pikken voor 2015. Bestel voor €150,- aan producten en ontvang een gratis boerinnenkalender! Of koop de kalender voor €14,95 op onze webshop.


Vooruitblik 2015

In 2015 gaan wij bij Oliehandel.nl er weer een mooi jaar van maken, waarin wij u hopelijk net zo goed als in 2014 van dienst kunnen zijn. Zo gaan wij door met de verkoop van tanks en smeermiddelen, het ophalen van afgewerkte olie en het leveren van de brandstof (ons streven is elke plaats in NL te kunnen leveren.)

In 2015 zal Oliehandel.nl voor het eerst deel gaan nemen aan de AutoRAI in Amsterdam, hét grootste auto-evenement van Nederland. Deze beurs zal 11 dagen plaatsvinden van 17 t/m 26 april 2015. Natuurlijk zijn wij ook weer te vinden op de motorbeurs in Utrecht van 26 februari t/m 1 maart en verschillende rundvee en mechanisatie beurzen. Maar 2015 zullen wij beginnen met de Noordelijke Motorbeurs 16, 17 & 18 januari in de Martinihal in Groningen.


Wij wensen u alvast een prettig en gesmeerd 2015 !!!

Share:

Whatsapp