Frits, Jan & Rubens, als je slim bent..... Zouden jullie niet eens overstappen?

Kennen jullie Oliehandel.nl al? Vanuit het pitoreske Twello (onlangs in het nieuws door onze dorpsheld Terlouw over touwtjes uit brievenbussen) leveren wij diverse merken brandstoffen en smeermiddelen door de hele Benelux. Wat ons, net als jullie in de racerij, anders maakt dan anderen? Ons jonge, vernieuwende imago, advies op maat en tomeloze energie! Sluit perfect aan op jullie splinternieuwe racing team, dachten we zo.

Net als grote gele rakker JUMBO gunnen wij onze klanten het voordeel en willen graag de (beginnende) sporter een handje helpen. Wij zijn als Petrolheads super betrokken bij alles wat met auto- en motorsport te maken heeft!

Onlosmakelijk daarmee verbonden is onze voorliefde om beginnende sporters, maar ook the big boys met hun passie voort te helpen. Ware het niet dat ons budget niet ongelimiteerd blijkt… We hebben ons "sponsorspaarvarken" vorige week kapot getikt en verschillende liefhebbers van de auto- en motorsport in Nederland van brandstof in de vorm van olie, brandstof en smeermidddelen voorzien voor 2017. Hartstikke leeg dus, ons "sponsorspaarvarken"! Benieuwd welke manier we de snelheidsduivels een warm hart toe dragen? Check https://www.oliehandel.nl/sponsors-gezocht-oliehandel-sport

We horen jullie denken: Goed verhaal, lekker kort ook. Und jetzt?

Nou, we denken dat we voor een ieder van jullie drie iets kunnen betekenen.

Frits, al onze klanten zijn jouw potentiële klanten en vice versa. Zo kunnen we elkaar helpen.
Het boegbeeld van het Racing Team ben jij, Jan. Laat onze CEO nou ook Jan heten (of het een boegbeeld is laten we even in het midden;). En Rubens niet te vergeten. Jij gaat binnenkort voor buitenlands avontuur, net als Oliehandel.nl!

Oké. Plan?

Oliehandel.nl op jullie bolide ziet er niet alleen gelikt uit maar betekent ook :

• Geen sponsorstress meer als het op olie en smeermiddelen aan komt, deze leveren we vanaf dag 1 voor jullie;

• Geen keuze uit een van de gerenommeerde merken reclame op je auto en stiekem een ander merk in je versnellingsbak, want wij leveren bijna alle grote merken!

• Staan de juiste powershots en energyboosters voor de ronkende motoren niet op onze site? No problem! Regelen we voor jullie;

• We voorzien graag van advies op maat: ook voor jullie pareltje de “Dallara”;

• Wij zijn bovendien trotse importeur van VP Racing Fuels, de allerbeste racebrandstof ter wereld. En omdat we vinden dat jullie auto niets minder dan het beste verdient zouden we vereerd zijn deze champagne onder de brandstoffen te mogen schenken.

Daarnaast hebben wij een ludiek promotieteam met ware sjeiks en kekke promodames. Zij kleuren uitstekend bij jullie team en hebben power voor 10! Bovendien bekt volgens ons “Racing Team Holland, powered by Oliehandel.nl” fantastisch om maar te zwijgen over de stoere promotie voor op de Dallara.

Goed, Frits, Jan en Rubens, gooi dat touwtje maar uit de brievenbus. Wanneer mogen de sjeiks kennis komen maken?

We hebben alvast een account aangemaakt,

Onder de volgende link kom je op de inlogpagina:

INLOG RACINGTEAMHOLLAND

inlognaam:

wachtwoord:

We horen graag van jullie!

Met gesmeerde groet,

De sjeiks van Oliehandel.nl

info@oliehandel.nl

P.s. Frits, je weet , wie 't kleine niet "Eerd", is 't grote niet Weert;)

Share:

Whatsapp