Feestmutsje op bij Oliehandel.nl op, GULF IN HET ASSORTIMENT MET 10% introductie korting!

GOOD OLD GULF

Oliehandel.nl verkoopt vanaf januari Gulf smeermiddelen. Gulf heeft afgelopen jaren gewerkt aan haar positionering en terugkomst in de internationale markt voor smeermiddelen en olie. Niet gek dus, dat wij als Oliehandel.nl Gulf producten nu opnemen in ons assortiment. Onder andere Gulf classic 20W-50 is vanaf nu te koop bij Oliehande.nl.

Het Gulf assortiment is op dit moment één van de meest uitgebreide. Bovendien is het toepasbaar op vele segmenten. Knappe jongen als jij een voertuig of machine kunt noemen waar Gulf niet op toepasbaar is. We beginnen met de hardlopers, maar als jij een product wilt hebben die wij nog niet voeren in ons assortiment, twijfel niet en mail! Want als wij het niet kunnen leveren dan kan "niemand het",

KWALITEIT VAN GULF

Gulf is de crème de la crème van de smeermiddelen. Gulf Oil was een grote Amerikaanse oliemaatschappij die als zodanig bestaan heeft van 1901 tot 1984. Het hoofdkantoor was gevestigd in Pittsburgh. In 1984 fuseerde het bedrijf met Standard Oil of California (SOCAL). De naam Gulf en enige onderdelen van het bedrijf bleven bestaan. Tot midden jaren '80 was Gulf een merk wat je overal zag. Daarna is het opgegaan in Q8. 10 jaar later is het merk weer in het straatbeeld gekomen en tot op heden volop zichtbaar langs de Nederlandse wegen. Gulf heeft dus historische kwaliteit, op die prachtige oude Porsches in kleur, welke in menig jongensdroom heeft gespeeld;) De hoogwaardige producten verlengen de levensduur van je materiaal, maximaliseren het rendement en reduceren de uitvaltijd. Daarnaast hebben wij van Oliehandel.nl ontdekt dat de producten van Gulf voldoen aan de meest recente smeervoorschriften en aan de hoogste kwaliteitsnormen.

GOED GEVOEL BIJ GULF?
Heel goed. Even advies inwinnen? Gaan we regelen. Neem contact op met onze adviseur om je te laten adviseren welk Gulf smeermiddel het beste bij jou past. Als zakelijke klant kunnen je natuurlijk een assortiment en prijs op maat maken, afhankelijk van je wensen en afname! Als jij de olie in de drum laat draaien, zullen wij de prijs een draai in de goede richting geven!

GO GET SOME GULF!

Oliehandel.nl heeft een knetterleipe aanbieding. Een introductieaanbieding van Gulf smeermiddelen! Bestel snel jouw Gulf met 10% korting bij Oliehandel.nl met de couponcode hieronder. Fantastische kwaliteit, de scherpste prijs en snelle levering. En we zijn ook nog eens heel aardig. Al zeggen we het zelf.....

Couponcode: GULF

Korting geldig t/m 30-1-2017

Daarnaast hebben we op onze facebookpagina een fantastische win actie, dus kijk ook hier snel!

Share:

Whatsapp