Februari 2016 assortiment uitbreiding MOBIL, ENI & Meguires

Om Oliehandel.nl verder te ontwikkelen in 2016 hebben wij besloten om de komende maand 3 merken erbij te gaan voeren. MOBIL (wordt komende weken online gezet), Meguires, staat reeds online & ENI (AGIP) wordt de komende maand gepresenteerd. Merken met een prachtige historie (wij bestaan ook al sinds 1928), kwalitatieve hoogstaande producten en met technology die iets toevoegd aan ons assortiment. Producten waar de markt om vraagt. Wij zijn er klaar voor, dus kom maar op met uw vragen en bestellingen;)

Het mooie van Oliehandel.nl is dat de klant ons beoordeeld op Kiyoh. We hebben gemiddeld een 9. We gaan nu voor de 9.1 in 2016. Om dat te bereiken hebben we vanaf 1 februari een jongedame op de communicatie (afspraken voor vertegenwoordigers, omdat we niet op gedram op de dam doen;) Meggy, daarnaast is ze de marketing controller voor ons bedrijf. Ook Gert-Jo is nieuw aangenomen. Na zijn stage op zoek naar een uitdaging die wij hem hopen te bieden. Techneut en "uitzoeker" pur sang. Wil alles weten tot de laatste coma. Hij gaat Jurgen ondersteunen in telefonische aanvragen en draagt zorg voor ons assortiment en technisch advies online. (We willen de beste worden.)

We hopen ons team binnenkort nog uit te breiden met een leerling logistiek medewerker (m/v) om de groeiende aantallen pakketten te verwerken.

Wim (Agri & groene sector) & Wilco (Automotive & industrie) en Jurgen (binnendienst verkoop & logistiek) staan u met raad en daad bij!

Een team voor ons om trots op te zijn en waar u in 2016 nog veel van zult horen!

Heeft u vragen en of opmerkingen, ideeen en of klachten? Mail: info@oliehandel.nl of bel: 088-0323300

Met gesmeerde groet,

Jan de Croon

Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp