Every Diesel Tank Needs Aquafighter

Aquafighter

In deze blog vertellen we hoe jij water en vochtproblemen in je brandstofsysteem kan voorkomen.
Aquafighter zuivert brandstof, stopt de groei van bacteriën, vermindert corrosie en zorgt voor een “droge” tank.

Aquafighter creëert consequent de beste dieselbrandstofkwaliteit met minder dan 60ppm water en tot 95% minder microdeeltjesgehalte dan brandstof die doorgaans in dieseltanks wordt aangetroffen.  Met Aquafighter behandelde brandstof is veel beter voor de motor, het motorsysteem en de brandstoftanks. Het zorgt voor het laagste gehalte aan water en microdeeltjes. Daarnaast stopt Aquafighter de groei van bacteriën, het voorkomt waterophoping en voorkomt dus ook corrosie in het tanksysteem.

90% Van problemen met diesel ontstaan door water, vocht en bacteriën.  Aquafighter kan in bijna elke situatie en op iedere locatie worden gebruikt en beheert de kwaliteit van brandstof. Het werkt eenvoudig en er is verder geen dure apparatuur voor nodig om deze manier van brandstofbeheer toe te passen.

Hoe zorgt Aquafighter nu voor een permanente brandstofzuiverheid en tankbescherming?

Het de-emulgeert water van brandstofmoleculen tot minder dan 65ppm met 100% efficiëntie. Aquafighter zorgt ervoor dat water op natuurlijke wijze vrijkomt uit brandstof en doet dit zonder toevoeging aan of wijziging van de brandstof.

Valt water aan en vangt onmiddellijk water op wanneer het vrijkomt uit de brandstofmoleculen.

Isoleert water in zijn beschermende gel om het permanent te scheiden van de brandstof- en tankomgeving, zodat uw brandstof en tank te allen tijde beschermd zijn. Aquafighter zal het water inkapselen en corrosie, bacteriegroei en re-emulgering voorkomen totdat het uit de tank wordt verwijderd.

Bij biodiesel wordt brandstof hygroscopisch, wat betekent dat het water aantrekt. Zo wordt de brandstof geëmulgeerd met water in plaats van het water te laten scheiden naar de tankbodem.

Aquafighter is de enige oplossing die bio-gebonden water direct in de tank kan verwijderen. 
Geëmulgeerd water maakt de brandstof troebel en minder doorzichtig. Dit is te zien in dit tankstation tankmonster van dieselbrandstof met 7% biodiesel.  

Geïnteresseerd in Aquafighter? U bestelt Aquafighter bij Oliehandel.BE

Share:

Whatsapp