Europort Rotterdam Ahoy van 7 t/m 10 november 2017. Oliehandel.nl is erbij!

Smeermiddelen in scheepsbouw offshore-, bagger-, constructie-, marine-, binnenvaart en visserijschepen of megajachten moeten immers niet alleen bovengemiddeld voldoen aan extreme omstandigheden als hoge drukbelastingen maar ook nog eens (zee)water bestendig zijn en presteren onder wisselende weeromstandigheden.

Demonstratie: Innovatieve SYNGIS Technology - Specialty Lubricants.

De innovaties op het gebied van specialty lubricants demonstreren wij u graag op Europoort Rotterdam. Met een doelgerichte aanpak en de EUROL SYNGIS Technology zorgen we voor een verhoging van uw productiecapaciteit, lagere onderhoudskosten en verlaging van uw energieverbruik.

Met de hoge kwaliteit specialty lubricants bent u in staat uw bedrijfsvoering weer te verbeteren. Dat kan door de combinatie van de nieuwste additieven en synthetische basisoliën die verwerkt zijn in de EUROL SYNGIS Technology.

Innovatieve smeermiddelen en efficiënte smeerapparatuur

Voorkom onnodige slijtage aan mechanische systemen, verlaag wrijvingsweerstand en bespaar op onderhoudskosten en energie. Voor veel machines en motoren is voorgeschreven welke olie of smeermiddel dient te worden ingezet. Oliehandel.nl biedt u online het grootste assortiment smeermiddelen. Ons hoge kennisniveau en het brede productaanbod maakt ons een interessante partner voor het afnemen van uw producten.

Meer dan een webshop - bespaar tijd en moeite.

Voor een goed advies, uitstekende service en snelle levering op de plaats die u wenst, bent u als scheepseigenaar, scheepsbouwreparateur, reder of onderhoudsmedewerker in de baggerindustrie of elders in de maritieme sector gegarandeerd van het juiste smeermiddel op de juiste plaats. Op Oliehandel.nl bestelt u snel en gemakkelijk, met ‘stel een vraag’ voorzien we u van een uitstekend advies of we staan u persoonlijk te woord via tel.nr.: 088-0323300.

Persoonlijk kennis maken? We ontvangen u graag op onze altijd flitsende beursvloer.

Tot ziens op standnummer 8507!

Share:

Whatsapp