Efficiënt Fluid Management

De huidige ontwikkelingen in de automotive-branche hebben een direct gevolg voor garagehouders en fleetowners die deze verschillende vloeistoffen op voorraad hebben. Tijdens contactmomenten met onze klanten merken we vaak op dat er een tekort is aan fysieke ruimte, actuele kennis en de juiste tools. Het blijkt dat men niet altijd de juiste vloeistoffen gebruikt en de efficiëntie van de werkzaamheden beter kan. Wanneer we uitgaan van de voorschriften en serieus gaan kijken naar het gebruik van vloeistoffen, inkoop, opslag, afvoer en verkoopprijzen, is er veel winst te behalen.

De manier van aanpak voor deze problematiek is onder meer afhankelijk van de grootte en het type bedrijf. Allround garages en fleetowners krijgen vaker te maken met een veelvoud aan producten vanwege het grote aantal verschillende auto’s dat zij onderhouden. Wij kunnen meedenken over het beste product, het gebruik daarvan, maar ook over de opslag van deze diverse producten. Wij denken graag mee hoe de voorraad zo minimaal als mogelijk te houden is, de bestelprocedure en het bijhouden van de administratie.

Voor het overzichtelijk en veilig opslaan en gebruiken van onze producten hebben wij diverse gebruiksvriendelijke opslagsystemen en bijbehorende werkplaatsmaterialen. In een aantal gevallen is het mogelijk dat wij hiervoor materialen beschikbaar stellen. Bij een efficiënt fluid management kan je bij ons rekenen op een praktisch advies voor een efficiënte voorraad. We geven inzicht in de volumes van vloeistoffen. Dat is praktisch wanneer het gaat om het bepalen van de verpakkingsgrootte die moet worden ingekocht. Dit heeft een positieve invloed op de inkoopprijs en winstmarge. Voor het juiste gebruik van de vloeistoffen kan je 24/7 gebruikmaken van onze online adviseur op kenteken. Tijdens kantooruren is het mogelijk persoonlijk je vraag stellen aan onze specialisten. We bieden al onze relaties de mogelijkheid om 24/7 online te kunnen bestellen en pakbonnen in te zien. Bovendien heb je inzicht in alle facturen.

Tot slot kunnen wij bijdragen aan extra rendement, door additieven (toevoegingen) aan te bevelen waarmee de automotive-branche haar klanten nog beter kan bedienen. Uiteraard biedt dit ook voordelen voor het wagenpark van een fleetowner. Deze toevoegingen kunnen, zowel technisch als commercieel, belangrijke voordelen opleveren. Zo voorkomen en verhelpen additieven bepaalde technische problemen die door bio-bestanddelen in brandstoffen en verfijndere motortechnieken steeds vaker voorkomen. Bij een goede uitleg is het nut & de noodzaak van deze producten overduidelijk. Een investering in additieven kan veel problemen voorkomen. Wij hebben additieven in one-shot verpakkingen zodat er geen restanten optreden.

Wil jij efficiënt werken met olie, smeermiddelen en additieven? Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Wij hebben specialisten op elk vakgebied die graag de mogelijkheden voor jouw onderneming bespreken.

Share:

Whatsapp