​​​ ​Eerste Hulp Bij OlieOngelukken… EHBO voor PETROLHEAD-DUMMIES

Oei, ik knoei

Och, knooierd! Olie gelekt? Nie-handig, he. Gelukkig heeft Oliehandel.nl Eurol absorptiekorrels in het assortiment. Eurol Super Vloerabsorbent is een absorptiemiddel (korrels) voor het absorberen van vloeistoffen op zowel gladde als ruwe vloeren. Snel wegmoffelen die vlekken, voordat iemand het ziet.

Scheur in je cilinder
Altijd nog beter dan een cilinder in je scheur… Maar afijn. Oliehandel.nl heeft een topproduct in het assortiment om scheuren direct te dichten. Holts Wondarweld. Holts Wondarweld is een speciaal additief voor in de koelvloeistof om scheuren in cilinderkoppen permanent te dichten. Het stopt het verbruik van koelvloeistof en zorgt voor een schone verbranding van de motor. Het geeft een permanente dichting in scheuren van aluminium en gietijzeren cilinderkoppen.

Opkrassen met die krassen
Iets te kort langs het haagje gesjeesd? Fietsje tegen de auto gekwakt? Onbenullige partner? Kortom: dikke vette kras op je bolide of lets-go-moto? Oliehandel.nl heeft dé krasverwijderaar. Supersimpel te gebruiken en een wondermiddel voor je bolide: Meguiars Scratch X EU 2.0. Alleen die naam klinkt al James Bond. De formule met unieke diminishing abrasive™ technology is veiliger dan de meeste formules en maakt niet meer krasjes dan tevoren. Ook ‘bedekt’ het geen krassen zoals de meeste traditionele producten doen, ScratchX 2.0 zorgt ervoor dat als krassen weg zijn, ze weg blijven! Deze nieuwe formule kan handmatig aangebracht worden of met een Dual Action Machine.

Share:

Whatsapp