Een eigen brandstoftank!

De voordelen van een eigen brandstoftank!
 
Verbruik jij (met jouw bedrijf) veel brandstof?
Dan is een eigen tank een interessante, handige en winstgevende oplossing!
 
Waarom?
 
Winst!
Niet alleen financieel, maar ook qua tijd is een eigen tank winstgevend.
De brandstof is goedkoper omdat er in grotere hoeveelheden worden aangekocht.
De brandstof wordt door ons op locatie afgeleverd. Dat dat voor jou veel tijd scheelt hoeven wij natuurlijk niet uit te leggen.
 
Extra (handige) opties:
Er zijn verschillende registratiesystemen die ervoor zorgen dat jouw tank nooit droog komt te staan. Deze systemen geven namelijk een seintje wanneer de brandstof in jouw tank een bepaald niveau behaald, waardoor er automatisch en exact wordt besteld wat er wanneer nodig is. Tevens zijn er systemen waarmee er bijgehouden wordt welke hoeveelheid er wanneer door welke persoon is getankt. Zo blijft alles in- en overzichtelijk. Scheelt het op administratief gebied ook tijd en dus geld. Handig!
 
Uiteraard hebben wij alle benodigdheden om jouw tank water-/condensvrij te houden. Bescherming tegen diverse weersomstandigheden zodat jouw brandstof onder de beste omstandigheden bewaard blijft, waardoor de kwaliteit van jouw brandstof uitstekend blijft.
 
Oliehandel.NL verstuurt dagelijks de dagprijzen zodat er duidelijk en transparant is welke prijs jij voor jouw brandstof betaalt.
 
Wil jij meer informatie over de mogelijkheden? Heb jij vragen over deze investering?
Neem contact met ons op! Wij vertellen je graag over onze service en hoe wij jou kunnen ontzorgen op dit gebied!

Share:

Whatsapp