Een 10 met een griffel en binnenkort de beste olie webshop ter wereld online!

Met het hele team van Oliehandel.nl zijn wij al een aantal jaren bezig met maar 1 doel!

Online olie verkoop met Ouderwetse service!!!

Met een team variërend van 3-10 medewerkers (parttimers en stagelopers) zijn we de afgelopen 4 jaar continu bezig geweest om klanten te overtuigen dat online ook persoonlijk kan. Aan de keiharde groei van onze webshop omzet de afgelopen jaren blijkt dat klanten ons weten te vinden en ook weer terug komen. Elke klant kan ons beoordelen en ook wij krijgen wel eens een onvoldoende. Dat er dan iets faliekant fout is gegaan is best mogelijk, maar desondanks weten we dan dat we er alles aan gedaan hebben of doen om de fout recht te zetten en in het vervolg niet meer te laten voorkomen.... Op onze binnendienst zitten ze dan ook echt met een sip gezicht omdat klant tevredenheid "heilig is" Gister kregen we onderstaande beoordeling:

Een collega van de binnendienst mailde hem vanmorgen al vroeg door: Jan, is dit geen super reclame voor op Facebook?. Dus vandaar mijn post.... En dit is juist een van dingen waar wij het voor doen! De klantverwachting overtreffen, want dat is service!!!

WAAROM BESTELLEN BIJ OLIEHANDEL.NL?

Met Oliehandel.nl durf ik te zeggen kunnen wij het service niveau van elke online concollega webshop aan en/of zullen wij ruimschoots overtreffen met onze huidige site!

DAARNAAST kunnen wij het service niveau van elk van onze "ouderwetse collega's aan of overtreffen dit!!! (Zelfs van de gevestigde orde)

Het is geen gok als je bij ons gaat bestellen want het service niveau is vastgelegd door bijna 3500 bestellende klanten!!!! De prijzen zijn scherp en de levering is snel! Zelfs een spoedlevering draaien wij onze hand niet voor om, doordat wij ook eigen transportmateriaal hebben staan en een koerier als buurman!!!

Dus maak dat account aan en vraag meer info aan!!!! KLIK HIER!

#BREAKING NEWS

Daarnaast komt binnen afzienbare tijd een compleet nieuwe versie van OLIEHANDEL.NL online. Al ruim 3/4 jaar zijn wij hier mee bezig. De opdracht was, om de beste smeermiddelen webshop ter wereld in NL te openen!! (Belgie wordt daarna ook gelijk vernieuwd) Van magazijnmedewerker, designer, verkoopmedewerkers en een aantal specialisten op diverse fronten hebben bijgedragen aan het PLAN: OLIEHANDEL 2017!!!! Een ding beloven wij u vast,

  • TOP ONLINE ADVIES! #EIGEN UNIEKE DATABASE
  • NOG MEER PERSOONLIJK!
  • BETER BESTEL GEMAK!
  • & de scherpe prijzen blijven:)

Wij gaan de komende weken rustig verder met verkoop, advies, bezoeken van klanten en uitleveren van orders...

Dus naast de trots dat wij met een prachtig concept op de markt zullen komen kunnen wij door middel van bovenstaande berichten ook trots op onze medewerkers(sters) zijn, en dat is zeker de complimenten waard aan hen!

Namens het team van Oliehandel.nl een fijne sinterklaas avond!

Met gesmeerde groet,

Jan de Croon jr

Oliehandel.NL /.BE

p.s. De lancering van de nieuwe site zal u zeker niet onopgemerkt blijven!!!

Share:

Whatsapp