Deze week: Putoline

PUTOLINE

Al meer dan 50 jaar biedt het oliemerk Putoline uitsluitend kwaliteitsproducten voor gemotoriseerde tweewielers. Daarmee onderscheidt Putoline zich t.o.v. andere bekende oliemerken. Het assortiment bestond in het begin enkel uit smeermiddelen voor fietsen en bromfietsen. De oprichter van Putoline had echter een passie voor de MX en daarom werd het assortiment  al heel snel uitgebreid met specifieke producten voor MX-motoren.  Putoline Oil groeide uit tot een begrip voor de motorrijder; iets wat wij van Oliehandel dagelijks merken bij de binnenkomende bestellingen en het versturen van onze orders.

Sinds de jaren ’80 gaat Putoline Oil ook de grens over en exporteren zij naar meerdere landen. Hierna wordt de productrange steeds verder uitgebreid en groeit het lijstje exportlanden. Inmiddels heeft het merk werelds grootste assortiment motorfietssmeermiddelen en onderhoudsproducten én worden de producten van dit merk geëxporteerd naar bijna 40 landen! Iets waar ze trots op kunnen zijn!

Door de jaren heen heeft Putoline enorm veel ervaring opgedaan, mede op het circuit. Met die ervaring en heel veel research, hebben zij producten met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding weten te ontwikkelen voor de veeleisende motorrijder van vandaag. De eigen productie zorgt daarnaast voor een constante goede en betrouwbare kwaliteit, iets waar je als gebruiker op kan vertrouwen dus.

Als onafhankelijke producent is dit merk in staat om snel in te springen op marktontwikkelingen. De introductie van de revolutionaire additieventechnologie N-TECH® in de motorfietswereld, is daar een goed voorbeeld van.  Putoline….een vertrouwd merk wat steeds blijft ontwikkelen en gaat voor kwaliteit en een goede prijsstelling welke betaalbaar is voor iedereen.

Het uitgebreide assortiment van Putoline, bestel je heel eenvoudig, betrouwbaar en snel bij Oliehandel.BE

Share:

Whatsapp