Het dak eraf met Oliehandel!

Het dak eraf met Oliehandel!

Wanneer jij de trotse eigenaar bent van een cabrio, komt de tijd er voor jou weer aan om extra te genieten.
De wind, zon en de geur van het voorjaar! Zalig bij het rijden zonder kap. Om hier optimaal en zonder problemen van te kunnen genieten, is het nu de tijd voor onderhoud van jouw cabrio. Onderhoud aan je cabrio is belangrijk, onder andere het onderhoud aan je cabriokap.

 

Te vaak gebeurd het dat er dure reparaties worden verricht aan de cabriokappen die te wijten zijn aan slecht of geen onderhoud. Deze kan je o.a. voorkomen door er voor te zorgen dat je de juiste hydraulische olie gebruikt en zorgt voor een optimale smeering van de geleiders en bewegende delen.

PL Lube S, geschikt voor het smeren van alle scharnierpunten van uw softtop of inklapbare hardtop. Dit product tast geen rubber en kunststoffen aan. Een uitstekend middel om de scharnierpunten van uw softtop of hardtop te smeren. Wij adviseren dit 1x per jaar te doen. De PL-Lube S is ook  geschikt voor allerlei andere scharnierpunten: autoportieren, fietsketting, deurscharnieren etc.

PL Lube S is een uniek smeermiddel op basis van SYNGIS met een bijzonder goede smering.

Door zijn lage wrijvingsweerstand en groot penetrerend vermogen is het product ideaal inzetbaar als algemeen smeermiddel voor bijvoorbeeld deurvangers, scharnieren, ruitenwissermechanisme, raamgeleiders en andere smeerpunten. Bovendien is het een uitstekend transparant smeermiddel op plaatsen waar geen vet gewenst is in verband met vuilaanhechting. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de slotplaten en sloten.

Eenmaal aangebracht en opgedroogd is het enorm waterbestendig (Zelfs bestand tegen zoutwater) dus uitstekend geschikt voor de vele bewegende delen die onderhevig zijn aan weersinvloeden. Het product neemt nagenoeg geen vuil of stof aan, wat bijvoorbeeld PTFE producten juist wel doen met alle nadelige gevolgen.

Voor de juiste hydraulische oliën voor jou cabriokap, verwijzen we graag naar onze productadviseur online. Hier vind u eenvoudig en snel de juiste olie. Kan je het niet vinden of zijn er vragen? Dan staan onze specialisten je graag te woord, mail of bel dan met ons verkoopteam.

Om er voor te zorgen dat ook de stof van de cabriokap schoon en in uitstekende conditie blijft, zijn ook hiervoor specifieke cabrio onderhoudsproducten een must. Impregneerspray van MoTip is één van de geschikte producten. Superhandig. Door de unieke receptuur wordt een onzichtbare, beschermende film gevormd, die waterafstotend, maar toch lucht doorlatend is en het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat.

Als laatste is er natuurlijk ook de nodige aandacht nodig voor de lederen bekleding. S100 Lederreiniger verwijdert vervuiling door insecten en vuil. Ideaal om licht gekleurde leder fris en schoon te houden. Geschikt voor zowel glanzend als mat leder. Door de formulering kan het veilig gebruikt worden zonder dat er risico bestaat van verbleken of vergeling van het te behandelen leer. Na behandeling wordt het materiaal niet glad, dus geen risico van glijden.

Team Oliehandel wenst je weer een fantastisch cabrioseizoen!

Share:

Whatsapp