De boer op met Oliehandel.BE

DE BOER OP MET OLIEHANDEL.BE

Landbouwmachines krijgen aardig wat te verduren op een dag. Ook de zware machines in het grondverzet komen met vaak met extreme omstandigheden in aanraking. Wat denk je alleen al van water en zand? Niet fijn voor de machines. Door tijdig en goed onderhoud verleng je in vele gevallen de onderhoudstermijnen, voorkom je dure “stilstand" (kapotte machines door verkeerd onderhoud) wat een directe besparing oplevert. Tot slot vergroot je de duurzaamheid van je machine, goed voor het milieu en jouw portomonee!

ONDERHOUD VAN TRACTORS EN LANDBOUWMACHINES
Machines en met name landbouwmachines worden steeds complexer. De keuze in smeermiddelen en brandstof daarmee ook. Het aanbod in smeermiddelen, additieven en oliën is reuze… Eh, complex! Dat snappen we bij Oliehandel.BE. Belangrijke eigenschappen zijn onder andere de waterafstotende werking en de temperaturen van het vet door de hoge druk waarmee de machines presteren. Voor een optimale prestatie van je machinepark kan Oliehandel.nl je de weg wijzen tussen alle reguliere, geavanceerde en innovatieve kwaliteits producten.

EERLIJK ADVIES OP MAAT. DA’S LOGISCH.
Natuurlijk vind je in de voorschriften van machinefabrikanten de voorwaarden waaraan de smeermiddelen moeten voldoen. O.a de Viscositeit, ACEA & API specificities en natuurlijk de fabrikantgoedkeuringen. Toch nog ‘n beetje hulp nodig? De adviseurs van Oliehandel.BE adviseren je de oren van je hoofd. Zij staan zelf met ‘de poten in de modder’ en hebben van oudsher enorm veel expertise in huis. Contact opnemen? Dit kan supersnel en makkelijk online via onze adviseur, maar je kunt er ook een belletje aan wagen. Dan bespreken we de opties. Zodat jouw machinepark duurzaam wordt onderhouden voor de allerscherpste prijs.

OLIEHANDEL.BE. TOPKWALITEIT, SUPERSNELLE LEVERING EN PERSOONLIJK ADVIES.

#datlooptgesmeerd

Share:

Whatsapp