De @Blue-boxx!

Met gepaste trots presenteren wij het nieuwste product uit ons assortiment, genaamd de @BLUE-BOXX.

Deze AdBlue® dispenser pomp-set is uniek te noemen. De waterdichte ABS-kast zorgt voor een erg goede bescherming van de pomp-set. De automatische aan/uit nozzle-houder zorgt voor het automatisch aan en uit gaan van de pomp zorgt daardoor voor veel gebruikersgemak. Tevens is de @BLUE -BOXX leverbaar met dubbele afgifte in een BOXX voor zowel vracht– (35 liter) als personenwagens (10 liter)!

Standaard kan de @BLUE-BOXX aan de muur bevestigd worden en is deze voorzien van een verklikkerlamp die brandt als de pomp aan is en een noodstop om bij calamiteiten de pomp snel uit te zetten. Ook kan de @BLUE-BOXX uitgevoerd worden met sloten op de deur, een vrijgave systeem met tagsleutels zoals de Piusi ACCESS 85 of MCBOX, K-24 telwerk, AdBlue® filter en nog meer.

Door de compacte vorm en gebruiksvriendelijke opbouw heb je jarenlang plezier van deze @BLUE-BOXX. Uit elke @BLUE-BOXX komt een zuigslang die verbonden moet worden met de AdBlue®  IBC of AdBlue®  tank. Bij de afgifteslang zit ook een trekontlasting die aan de muur bevestigd moet worden zodat er bij “tekort aan slang” niet direct aan de @BLUE-BOXX getrokken wordt.

 

De standaard @BLUE-BOXX bevat:

▪ Waterdichte IP66 ABS kast

▪ Een 26 of 35 liter AdBlue® pomp

▪ Een verklikkerlamp en noodstop

▪ Eén of twee automatische aan/uit nozzle-houders ( afhankelijk van gewenste uitvoering)

▪ Twee ruime ventilatiekappen

▪ Twee driehoeksloten op de deur

▪ Een zuigslang van 2 meter met mooie gesloten afdichtrubbers inclusief een SEC koppeling voor aansluiting op de IBC (aansluiting direct op AdBlue® -tank mogelijk in overleg)

▪ Een afgifteslang van 5 meter of met twee nozzle-houders 2 x 5 meter met mooie gesloten afdichtrubbers

▪ Een automatische AdBlue® -nozzle met swivel

▪ Een beugel (trekontlasting), 1 of 2 RVS slanghaak/-haken

▪ Set bevestigingsmaterialen

▪ Een simpele Nederlandse installatie instructie

 

Wil jij weten welke uitbreidingen en extra’s er nog meer mogelijk zijn? Wil jij (vrijblijvend) meer informatie over de @Blue-Boxx?

 

Bel of mail naar Oliehandel.BE! Wij helpen je graag!

Share:

Whatsapp