De tweewieler & motorfiets neemt het over!

Dat de tweewielers geliefd zijn blijkt ook al jaren uit het success van de motorbeurs in Utrecht. Want nog een krappe twee weken en dan is het weer zover: DE MOTORBEURS. De beurs waar het team van Oliehandel samen met een kleine 100.000 motorliefhebbers al enige tijd naar uit kijkt. Is het niet om de nieuwste showmodellen, de gadgets, dan is het wel voor de mooie dames. Want laten we eerlijk zijn, op de motorbeurs en je vervelen is geen optie.

Echter ook de motorbeurs is ooit klein begonnen. Want wist je dat de motorbeurs ooit begonnen is vanuit een lege meubelzaak? Met 27.000 bezoekers was het zo’n success dat de politie en de brandweer de deuren tijdelijk moesten sluiten. Het jaar daarop werd besloten om de beurs in de jaarbeurs te houden.

Dit jaar bestaat de motorbeurs precies 30 jaar, dus dit moet groots gevierd worden. Zo is dit het eerste jaar dat alle motorimporteurs vertegenwoordigd zijn. Dat belooft wat!

Ook Oliehandel.nl pakt het groots aan. 20 t/m 23 Februari staan wij paraat met het hele team, Pitspoezen en ons hele assortiment en Scherpe aanbiedingen! Oliehandel zal Oliehandel niet zijn, als u daar niet van kan profiteren. Nieuwsgierig geworden? Houd de nieuwsbrief in de gaten voor de scherpe aanbiedingen!

Ik zie u graag samen met mijn collega’s op onze stand (C097) de komende beurs. Onder het genot van kop koffie of een drankje laten wij u graag onze aanbiedingen zien!

Lizet der Kinderen

Verkoop, Marketing & communicatie.

Share:

Whatsapp