DCO - De Croon Olie

Onze eigen trots: DCO Olie & Vetten 

Tijd voor een blog over onze eigen trots: DCO - De Croon Olie!

De webshop Oliehandel.BE is opgericht vanuit De Croon Oliehandel. Er is vanuit DCO (De Croon Oliehandel) een rijke historie met veel kennis in huis, een ruime voorraad en een team van medewerkers die nauw betrokken zijn bij het beleid en de uitvoering van deze formule. Er wordt gedacht en gehandeld vanuit een “platte” organisatie, waar iedereen de handen uit de mouwen steekt! Flexibiliteit, service gericht, scherpe prijzen, kennis van zaken en afspraken nakomen, zijn dan ook de belangrijkste peilers van de onderneming! Dit resulteert in een grote voorsprong t.o.v. de concurrentie.

EIGEN MERK

Naast alle bekende merken (Meer dan 31) welke worden verkocht via de webshop Oliehandel.nl en Oliehandel.be, voeren we ook ons eigenmerk DCO.

Het privatelabel DCO voorziet in de meest voorkomende producten voor de automotive branche, agrarische sector, transportbedrijven, grondverzetbedrijven en de groenvoorziening. Het merk DCO is een speciale lijn met kwalitatief hoogstaande producten, welke voldoen aan de gevraagde specificaties van motoren- en machinefabrikanten. Tevens heeft DCO een eigen racebrandstof ontwikkeld: “DCO Racing 102”. Oliehandel.BE maakt jaarafspraken met de producent van dit eigen merk over de totaal af te nemen liters en volumes per levering. Zo is de fabrikant verzekerd van een vaste afname en kan zij haar productie, opslag en transport hierop inrichten, belangrijke factoren voor de uiteindelijke prijs van een product. De DCO producten kunnen daarom tegen zeer scherpe prijzen worden aangeboden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit! Het eigen merk DCO wordt voornamelijk geleverd aan de zakelijke markt in drums van 60L en vaten van 210L. Oliehandel.NL levert naast olie, smeermiddelen, overige vloeistoffen en equipment (opslagtanks, toebehoren etc.) ook diverse brandstoffen onder de merknaam DCO.

ADVIES

Voor toepassingen van de DCO smeermiddelen kan men de online adviseur raadplegen, hier vindt u op kenteken of voertuiginformatie snel en duidelijk een goed en betrouwbaar advies. Maar Oliehandel.BE gaat veel verder! Vindt u niet het gewenste product of heeft u andere vragen over de DCO producten of andere merken, neem dan contact met ons op. U wordt snel, vakkunig en klantvriendelijk geholpen.

Nog geen kennis gemaakt met de DCO producten van Oliehandel.BE?

Kijk dan eens op deze pagina en zie dat kwaliteit niet altijd de hoofdprijs kost!

“Oliehandel; dat loopt gesmeerd”

Share:

Whatsapp