CHROME POLISH: OLIEHANDEL.NL HELPT JE OP WEG

Ti- ta- theorie over chroom

Goed, klein stukkie theorie. Want wat is die blinkende substantie nou? We slaan de encyclopedie er even op na. Chroom of chromium is een chemisch element met symbool Cr en atoomnummer 24. Het is een zilverkleurig overgangsmetaal. Goed, tot zo ver Dr. Oil. Chroom wordt veel gebruikt binnen de auto- en motorindustrie. Dit, omdat chroom een uitstekende weerstand tegen water, en daarbij corrosie, heeft. Chroom heeft nog veel meer bijzondere eigenschappen, maar jij wil gewoon je bolide poetsen. Dat snapt Dr. Oil.

Motorex Chrome Polish
Voor het verwijderen van vuil, roest oxidatie of rubber op je uitlaatdelen, kun je Motorex Chrome Polish gebruiken. De naam zet het: het poetst je chroom weer als nieuw op. Naast het shine-element conserveert deze chroompolish, waardoor corrosie en oxidatie alweer een stappie verder verwijderd zijn. Mooi man. Bovendien is de verpakking bad-ass, vinden wij.

Motul Chrome & Alu Polish
Holy Motul! Motul Chrome & Alu Polish is een fijn product met een nog fijnere prijs, als je het je vrienden van Oliehandel.nl vraagt. Naast het reinigen, beschermt dit product je chroom.

PutolinePeek Chroomreiniger
Putoline Peek Chroomreiniger is een multifunctionele polijstpasta die het oppervlak zachtjes poetst en polijst. De korrel is minuscuul. De polijstpasta is daarbij veel fijner en milder dan standaard polijstpasta’s. Tip van Oliehandel.nl: oefen even op een onopvallende plek. Schuren moet echt met beleid, dus let op.

Meer informatie over deze producten? Kijk op www.oliehandel.nl voor meer informatie en de allerbeste oliën, additieven en smeermiddelen. #shinen #datlooptgesmeerd #chromepolish #chromance

Share:

Whatsapp