Castrol-olie

CASTROL

 

Wij van Oliehandel.BE verkopen heel veel verschillende merken smeermiddelen. Zo vindt u bij ons ook het wereldbekende merk Castrol.

Castrol maakt high-performance oliën, smeermiddelen, vloeistoffen en vetten voor elke toepassing die u maar kunt bedenken. Voor elk onderdeel van een auto, motor, vrachtwagen, tractor of bootmotor wat gesmeerd moet worden heeft Castrol het juiste smeermiddel.

Ook voor minder voor de hand liggende toepassingen zoals bijvoorbeeld het smeren van een lift, roltrap of industriële productielijn kunnen we een Castrol smeermiddel leveren.

Zo vindt u ook de Castrolproducten in de wereldwijde mijnen en steengroeves, in cruise- en vrachtschepen, in windmolenparken en de agrarische sector.

Castrol is een merk wat continue in beweging is en meeverandert met de vraag naar smeermiddelen. Ook voor elektrische en hybride voertuigen zijn er nog steeds smeermiddelen nodig, Castrol ontwikkelde ook voor deze toepassingen specifieke smeermiddelen. Technische ontwikkelingen nooit stil. Castrol beweegt mee met deze ontwikkelingen en bereidt zich goed voor op de toekomst.

Een vertrouwd merk met kwaliteitsproducten voor elke toepassing!

Share:

Whatsapp