BREAKING NEWS!! VOORVERKOOP VP RACING FUEL MET 10% KORTING!

De vragen waren zeer gevarieerd, maar wat wel bleek is dat een partner in NL voor de meeste raceteams en hobbyisten een pre was. Diverse aanvragen zijn dan ook al binnen gekomen en vanaf heden zijn de prijzen dan ook bekend!

De producten staan vanaf heden op Oliehandel.nl. Komende week, tm 7 augustus hebben jullie de mogelijkheid om te bestellen met 10% korting! Je betaalt met Ideal en de levertijd zal ongeveer 10 weken bedragen. 10% is voor brandstof uitzonderlijk hoog, dus profiteer ervan! Om onze klantengroep in kaart te hebben en onze eerste voorraad op peil te brengen is dit voor ons de beste manier.

Hoe werkt het?

Op oliehandel.nl staan alle VP racing Fuel producten die wij voeren. Je klikt aan wat je wilt bestellen en toetst de actie code: voorverkoop in.

Je krijgt een bevestigingsmail en wij zullen je op de hoogte houden van je bestelling. Wij zullen zorgen dat de bestelling bij je thuis bezorgt wordt (mits in NL.)

Mijn collega Gert-Jo Franken is binnen Oliehandel.nl verantwoordelijk voor VP RACING FUEL. Op http://www.vpracingfuels.nl zullen wij u op de hoogte houden van alle nieuwtjes en events waar wij staan! U kunt altijd mailen naar gertjofranken@oliehandel.nl en telefonisch contact opnemen met: 088-0323300

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan horen wij graag van u,

Met gesmeerde groet namens het hele team van Oliehandel.nl

Jan de Croon jr

Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp