Binnkort het complete assortiment GULF olie en smeermiddelen op OLIEHANDEL.NL

Gulf is een Amerikaans merk met een rijke historie sinds 1901. Bekend van sponsoring op diverse sportwagens en langs de wegen met tankstations heeft het in Nederland al decennia lang een grote naamsbekendheid. Na diverse omzwervingen kwam midden jaren negentig het merk in Nederland weer in opkomst. De laatste jaren zijn de olie en smeermiddelen in een compleet nieuw jasje gestoken. Daarnaast zijn ze voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen en specificaties. Aangezien Oliehandel.nl een steeds belangrijker speler op de online markt van olie en smeermiddelen is in Nederland en Belgie, is besloten met de importeur FINCO om het complete assortiment te gaan verkopen.

Medio Januari zal het assortiment online staan en zullen de levertijden zoals u van ons gewend bent zeer snel zijn. Daarnaast zullen wij op termijn met een prachtige GULF online adviseur komen om u van het juiste advies te voorzien.

Heeft u interesse in GULF olie en smeermiddelen of wilt u meer informatie? Bel met 088-0323300 of stuur een e-mail naar info@oliehandel.nl

Share:

Whatsapp