Binnenkort verkrijgbaar op Oliehandel.nl: EUROL EVOLENCE 0W-16! (ZÓ DUN?)

Maar wel een uitdaging voor autofabrikanten..

Zij zijn namelijk al jaren bezig om de verbrandingsmotor steeds efficiënter maken. Denk dan aan technische oplossingen zoals de brandstofinjectie en start-stop systemen. Met al deze innovaties ontstaan er ook nieuwe (extra) eisen aan de smeermiddelen: smeerolie-moet-dunner!

The fatter the better?

NEE! Dunne olie geeft minder weerstand. En minder weerstand leidt weer tot efficiëntere motoren die per kilometer minder CO2 uitstoten. Om aan deze eisen te voldoen levert Eurol ons al jaren een breed assortiment aan lage viscositeit olie in de SAE-categorieën 5W-20 en 0W-20. Inmiddels zijn deze echter te dik voor nieuwe modellen van bijvoorbeeld Toyota en Lexus.

Om óók voor deze bolides de juiste smeerolie te kunnen leveren, is er binnenkort bij je vrienden van Oliehandel.nl de EUROL EVOLENCE 0W-16 verkrijgbaar!

Klein stukkie techniek

Eurol Evolence 0W-16 bevat de specificatie SN Plus RC. Deze specificatie staat garant voor de meest brandstof besparende eigenschappen én bescherming tegen LSPI. Vooruitlopend op de nieuwste ontwikkelingen heeft Eurol deze olie al getest tegen de ILSAC GF-6 norm.

Binnenkort verkrijgbaar in 1L en 5L onder artikelnummer E100164.

Share:

Whatsapp