BEREID U VOOR! Oliehandel.nl volgende week aanwezig op de Rundvee & mechanisatie dagen in Hardenberg!

Vorig jaar is oliehandel.nl mede door de boerinnenkalenderposters prachtig op de kaart gezet in de Agri wereld. Dit jaar kunt u weer een prachtige poster bij onze stand bemachtigen en tevens, bij een “zakelijke” bestelling vanaf € 225,- ex BTW, onder uw inlog account, ontvangt u de komende periode, (op=op namelijk), de prachtige boerinnenkalender 2014 van oliehandel.nl

Dat is natuurlijk een mooie binnenkomer voor u als klant, maar waar het echt om draait, zijn onze producten en advies. Vergeleken met vorig jaar zijn wij op een hoop punten “volwassen” geworden.

Allereerst is de site compleet vernieuwd. Het assortiment is aangevuld met diverse toonaangevende merken, waaronder Kroon Olie, JLM, Motul, Pennrite. Daarnaast verkopen wij nu ook diverse olie gerelateerde producten, schoonmaakmiddelen en handige tools, om het werk makkelijker te maken op onze site. Op de beurs, laten wij u graag onze producten zien. Omdat ons assortiment zeer uitgebreid is hebben wij gekozen om 3 merken mee te nemen naar Hardenberg.

Ons eigen merk, DCO, zullen wij presenteren en graag uitleggen waarom u dit “moet” kopen. Daarnaast zijn wij al 15 jaar dealer van Eurol. Het fantastische productgamma van dit merk, met voor ieder wat wils, uitstekende kwaliteit, is voor iedere bezoeker zeker de moeite waard om zich in te verdiepen. Daarnaast voeren wij ook het merk DITOIL, bekend van het blauwe vet…. Zegt u dat wat?? Wij leggen u het graag uit op de stand.

Onze service is verbeterd en de voorraad groter, dus de levertijd supersnel. Dit kunnen wij onderbouwen door HIEROP te klikken.

Een beurs draaien zonder beursaanbiedingen dat kan toch niet, is de mening van veel standhouders!

Wij denken van wel!

Onze “vaten” actie van vorige maand blijft geldig, daarnaast adviseer ik iedereen die naar Hardenberg komt om thuis even de schuur in te duiken.

Waarom?

Kijk uw olie en smeermiddelenvoorraad na, en schrijf op wat u nodig heeft! Want samen met mijn collega’s maken wij graag een passend prijsvoorstel, met advies op maat voor uw machines, waar wij u altijd voor kunnen leveren en niet alleen tijdens de beurs. Besteld u op de beurs, dan hebben wij uiteraard wat extra voor u in petto.

Namens mijzelf en mijn collega’s, wens ik u, mocht u gaan, veel plezier op de beurs in Hardenberg volgende week. En vergeet ons niet te verblijden met een bezoek, want dat is naast voor uzelf, ook voor uw portemonnee zeker de moeite waard.

Jan de Croon jr

Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp