BBQ en Ontvetten

BBQ & Ontvetten

U verwacht misschien niet direct een link tussen de webshop Oliehandel.BE en uw barbecue. Toch zou u als fanatieke "grillmeister" even de moeite moet nemen om deze blog te lezen. Het schoonmaken van uw barbecue wordt na het lezen van dit blog een stuk gemakkelijker!

Terwijl de innerlijke mens nog aan het bijkomen is van al het lekkers, gaat u liever niet aan het schrobben en poetsen. Maar heft u liever nog een keer het glas met als excuses; de BBQ moet eerst afkoelen voor we hem kunnen schoonmaken. Dit resulteert er dan vaak in dat de volgende dag de BBQ weg wordt gezet onder de noemer “die maak ik binnenkort even schoon”. Maar daar komt het dan vaak niet meer van.. Herkenbaar toch?

Na een lange tijd niet gegrild te hebben opent u de deksel van uw barbecue. Dan blijkt het rooster zwartgeblakerd i.p.v.mooi glimmend RVS. En nu?!

Geen stress, er bestaat namelijk echt een goedkoop wondermiddel: Dasty. Met Dasty krijgt u uw rooster heel gemakkelijk weer schoon. Wanneer u het rooster inspuit met Dasty, even laat intrekken en daarna afneemt met een sponsje of even licht borstelt bij ernstige vervuiling, zult u zien dat het rooster er weer als nieuw uit komt te zien.

U kunt het rooster ook in de week leggen en daarna afspoelen met schoon water. Dit gele wondergoedje is te koop bij Oliehandel.BE en werkt bizar goed.

Vergeet voor uw BBQ de dure ontvetters, luxe grill-reinigers of andere zogenaamde professionele oplossingen. In dit geval is goedkoop zeker geen duurkoop.

Oja, en als u Dasty op werkdagen voor 15:00 uur besteld, heeft u het de volgende dag al in huis! Handig toch?

Share:

Whatsapp