Motip voor bijna ieder probleem!

Motip

Motip is expert op het gebied van spuitbussen en spuitlakken. Het merk dat zich toelegt op de productie van allerhande spuitbare smeermiddelen en verven. Doordat het merk oorspronkelijk afkomstig is uit de automotive wereld heeft het daarin ruime ervaring. Het levert ook veel hoogwaardige smeermiddelen voor de fietsindustrie.

Met Motip bescherm, verzorg of repareer je jouw motor-, scooter- of bromfietsonderdelen. Een vastgeroeste ketting of juist een beschermlaag aanbrengen? Met Motip zit je dan helemaal goed.

Heb jij een probleem met jouw motor? Motip heeft hoogstwaarschijnlijk de oplossing! Of je nu een additief, kettingreiniger of teflonspray zoekt, Motip heeft het in zijn assortiment.

 

MOTIP levert eveneens een zeer compleet assortiment producten voor het automotive segment. Te denken valt aan plamuur en auto-reparatielakken voor schade herstel, diverse speciale lakken voor tuning effecten, diverse car care producten en underbody coating voor onderhoud en bescherming.

Olie nodig? Ook heeft Moip verschillende olie, vetten en smeermiddelen. Maak vastgelopen onderdelen los met MOTIP PTFE Olie en zorg ervoor dat kettingen, scharnieren, tandwielen, enz. weer soepel werken. PTFE Olie is een universeel smeermiddel met uitstekende mechanische en thermische stabiliteit voor de behandeling van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. PTFE Olie heeft een zeer lage wrijvingsfactor, een fijne structuur (deeltjesgrootte ongeveer 5 micrometer) en een uitstekende hechting. PTFE Olie is bestand tegen het weer en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en pH-neutraal. PTFE Olie voorkomt slijtage en plakken. MOTIP PTFE Olie is bestand tegen temperaturen van -50C tot +250C.

Advies nodig over de producten van Motip? Ontdek ons ruime Motip assortiment en shop gemakkelijk en snel via Oliehandel.BE!

Share:

Whatsapp