ALLES OVER EUROL SPECIALTY LINE!

SPECIAAL SMEERMIDDEL

De Eurol Specialty Line is een bijzonder smeermiddel. De producten uit deze lijn zijn van uitzonderlijke kwaliteit, hebben een hoge duurzaamheid en unieke smeereigenschappen voor vele toepassingen. In de meest extreme temperature en (water)omstandigheden is dit het perfecte product voor jouw machine.

SYNGIS TECHNOLOGY
De SYNGIS® Technology in de Specialty Lubricants zorgt dat smerende en beschermende eigenschappen elkaar maximaal versterken onder extreme omstandigheden. De technologie kenmerkt zich door een synergetische combinatie van een nieuwe generatie additieven met synthetische basisoliën en/of verdikkers. Deze combinatie zorgt voor de laagst mogelijke wrijving en sterk beschermende eigenschappen.

EXTREME OMSTANDIGHEDEN
Door de SYNGIS technology is de Eurol Specialty Line de crème de la crème onder de smeermiddelen.

KOSTENBESPAREND
De Eurol Specialty Line valt in het hogere segment. Relatief gezien gaan de producten 5 tot 10 (!) keer langer mee dan reguliere smeermiddelen. Dit is te verklaren door het minimale gebruik van het product. Daarnaast is er veel minder product nodig, om optimale smering te garanderen. Minimaal gebruik, maximaal rendement.

EUROL SPECIALTY DEALER
Oliehandel.nl is met trots Eurol Specialty Dealer van 2018! De allerbeste adviseurs in de markt. Oliehandel.nl is trots op deze prijs en op onze adviseurs. Wij willen dat jouw race of werkzaamheden gesmeerd verlopen. Dat doen we door je eerlijk en het juiste advies op maat te geven!

NIEUW IN DE SPECIALTY REEKS OP OLIEHANDEL.NL ✓¨

Onder de naam ‘Additive-S’ introduceert Eurol Specialty Lubricants een nieuwe lijn hoogwaardige additieven met SYNGIS Technology. Deze nieuwe generatie motorolie- en brandstofadditieven is bij uitstek geschikt voor het smeren en beschermen van zwaarbelaste dieselmotoren, hydraulische systemen, aggregaten en aandrijvingen. De productlijn is uitgebreid in de praktijk getest en kent ongekende resultaten: tot 7% brandstofbesparing en 2% vermogenswinst in specifieke motortesten.

#oliehandel #datlooptgesmeerd #eurol

BEKIJK OF BESTEL HIER DE PRODUCTEN!

Share:

Whatsapp