Advies voor Anti-vries

RUITENSPROEIERVLOEISTOF ANTI-VRIES ADVIES    

PICK A COLOR, KID!

Oké. Even een stukkie kleuradvies voor we je meenemen in de wondere wereld van antivriesvloeistoffen of screenwashes.

 

ROZE OF GELE VLOEISTOF: Summertime, baby. Deze vloeistof is geschikt voor de warme(re) maanden.

BLAUWE VLOEISTOF: Je raadt het al: dat is de ruitensproeiervloeistof met antivries.

KANT-EN-KLAAR OF CONCENTRAAT?

Mooi, die kleuren. Kind kan de was doen. Maar zo makkelijk kom je er niet van af. Je kunt bij ruitensproeiervloeistof kiezen uit een kant-en-klaar variant, of een concentraat. De kant-en-klaar variant beschermt tegen vorst tot -20 graden celcius. Knappe kerel als je het in Nederland voor elkaar krijgt dat het onvoldoende beschermt. Maar wat ook kan, is een concentraat gebruiken. Wel eens een glas ranja gemaakt? Dit is hetzelfde. Je lengt het zelf aan met water. Scheelt een hoop geklooi met jerrycans en je bepaalt zelf je mengverhouding. Bovendien kun je wat extra shots er in kieperen als je naar het buitenland gaat waar het bijvoorbeeld kouder is dan -20 graden celcius. Vergeet dan ook vooral je oorwarmers niet.

KIJKEN, KIJKEN, RUITENSPROEIERVLOEISTOF KOPEN

Dat het handig is om lekker uit je raam te kunnen loeren, lijkt ons logisch. Wel even op tijd die roze of gele vloeistof vervangen door de blauwe variant. Sproeifunctie aanzetten, wachten tot het leeg is en de nieuwe screenwash antivries erin gieten. Vijf keer sproeien, is de boel meteen mooi schoongespoeld.

PRODUCTEN

Belangrijk is dat je producten een beetje oké zijn voor het milieu, je gezondheid en ze je autolakken en ruitenwisserbladen niet aantasten. Veel goedkopere merken houden hier geen rekening mee. In dat geval is goedkoop vaak duurkoop. No good. Wat wij van Oliehandel.nl adviseren is bijvoorbeeld Eurol Screenwash K&K. Een kwaliteitsproduct wat vriezen tegen gaat en je auto in perfecte conditie laat. Bovendien heeft het een milde geur. Zit je ook niet zo high achter het stuur.

OLIEHANDEL.BE: SCHERPE PRIJZEN, SUPERSNELLE LEVERING

Ben je er nog niet helemaal uit? Stel gerust je vraag aan onze adviseur. Ready to order? Je scherp geprijsde product wordt supersnel geleverd. Kun jij lekker met goed zicht de weg op.

Share:

Whatsapp