Additief nodig? Raadpleeg onze adviseur!

Additieven voorkomen kosten, maar welke heb jij nodig?

Sinds een aantal jaren merken we dat het gebruik van additieven enorm is toegenomen. Zeker na de komt van de E10 benzine zien we de omzet sterk stijgen van ons additieven aanbod. Door de veranderingen in brandstoffen (Bio toevoegingen om C02 uitstoot te verlagen) treden er meer verontreinigen op in brandstofsystemen. Door het gebruik van de juiste additieven (er zijn nogal wat verschillende brandstofsystemen) kan je deze verontreinigingen voorkomen, of verhelpen bij storingen. Maar additieven doen en kunnen meer! Bij het gebruik van de juiste additieven, kunnen ze brandstof besparend werken en kan je zorg je voor een optimalisatie van olie, brandstof- en koelsystemen.

Bij Oliehandel.BE (Grootste leverancier van additieven in Nederland) zijn alle denkbare additieven van verschillende toonaangevende fabrikanten verkrijgbaar voor een goede prijs. Zo vind je merken als Lindemann, JLM, Eurol, Cataclean, LiQui Moly,  Millers,  Motorex,  Motul, Putoline en TecFlow.

Additieven als brandstofreinigers, probleemoplossers bij vervuilingen, reinigers voor koelsystemen en treatments vind je dus handig en snel in één webshop.

Maar welke additieven heb jij nu nodig?  Op Oliehandel.BE vind je een digitale additievenadviseur. Hier vind je heel gemakkelijk, snel en betrouwbaar een passend additief voor iedere toepassing! https://www.oliehandel.be/additievenadviseur

Je vindt niet alleen het juiste additief, we tonen ook nog eens meerdere oplossingen van verschillende merken, zo maak je handig en snel de beste keuze en betaal je nooit te veel!

Lukt het niet om een keuze te maken, of heb je twijfels? Bel dan gewoon met onze specialisten van Oliehandel.BE. Zeker weten dat zij jouw vragen kunnen beantwoorden en het juiste advies weten te geven!

 

Share:

Whatsapp