Accuut prik nodig voor je acculader? Bestel snel op Oliehandel.nl!

Oliehandel.nl verkoopt ABSAAR Smartladers. Deze accu druppelladers zijn van topkwaliteit. De ABSAAR Pro 1.0 is een processor gestuurde 11-staps acculader voor 6V en 12V accu's. Naast de hoge kwaliteit is de acculader betaalbaar. Und: Duitse degelijkheid!

ABSAARLUTE QUALITY

In koude omstandigheden, vanaf 5 ÌŠ C, kan de lader ingesteld worden op de winterstand. Dit snapt echt iedereen: je drukt gewoon op het sneeuwvlokje. Hiermee wordt de accu onder koude omstandigheden geladen en onderhouden met een iets hoger voltage, waardoor de accu beter vol en onderhouden blijft. Potdikkie wat handig allemaal.

LAAD JE GAAN
De indicatieve laadtijd van een lege 20Ah accu door een acculader met een vermogen van 1A is 22 uur. Je hoeft er gelukkig niet bij te zitten.

ZWAAR WERK, DERK
Heb je een zwaardere accu? Lees dit dan nu! Hey, dat rijmt. Ha. Kies een zwaardere versie van de ABSAAR. De Absaar Smartlader 4.0, bijvoorbeeld.

HEY HEY, HANDIGE DISPLAY
De acculader is voorzien van een kabel met losse accuklemmen en een snelkoppeling met permanente aansluiting. De ABSAAR Pro acculaders zijn beschermd tegen overladen, kortsluiting, verwisselde plus- en minpolen en beschermd tegen accuproblemen door laad-erros. Door de handige display is alles inzichtelijk. ZEG YAY TEGEN DE DISPLAY!

Goedkope druppellader bestellen? Check oliehandel.nl. Daar is de ABSAAR Pro 1.0 in de aanbieding van €42,95, voor €35,95. #absaar #oliehandel #datlooptgesmeerd

Share:

Whatsapp